«УІФК-Агро» КРОКУЄ В ШКОЛУ РАЗОМ З ПЕРШОКЛАСНИКАМИ

У перший понеділок вересня, теплого та світлого ранку, вулиці усіх сіл і міст України заполонили школярі. Вони після тривалого літнього відпочинку, йдуть до своєї Альма-матері. Для учнів одинадцятого класу цей рік буде останнім у школі, адже їм потрібно буде скласти державні іспити та зовнішнє незалежне оцінювання. На дітлахів, які вирушають до школи вперше, чекає країна нових відкриттів.

Сподіваємось, що наші зусилля та подарунки допоможуть молодому поколінню ефективніше здобувати знання. Успіхів кожному в новому навчальному році!

Представники ПАТ «УІФК-Агро», піклуючись про умови навчання дітей у с. Яблуневе, с. Гостролуччя та с. Коржі, завітали до кожної із шкіл і подарували найменшим школярам канцелярські набори, які дозволять першачкам повноцінно освоювати шкільну програму. До того ж, для більш гарного настрою, кожному першокласнику були вручені повітряні кульки. Гостролуцькому НВК ПАТ «УІФК-Агро» не лише надало фінансову підтримку для ремонту шкільної їдальні, але й забезпечило навчальний процес новим ноутбуком. 
Соціальна активність у сфері освіти є пріоритетним напрямком у становленні довгострокових відносин між сільською громадськістю та ПАТ «УІФК-Агро».