Результативна співпраця з інклюзивно-ресурсним центром

Ми вже вдруге відвідуємо наших добрих друзів, які дарують можливість для дітей з особливостями долати бар'єри на шляху до саморозвитку та самопізнання. "УІФК-Агро" у розрізі соціальної діяльності передбачає підтримку інклюзії будь-яким чином. Цього разу генеральний директор Дітріх Трайс передав у користування новий килим для більш зручного проведення занять. 
Керівник Комунальної установи інклюзивно-ресурсного центру Баришівської селищної ради – Людмила Богдан разом зі своєю колегою Тетяною Бойко привітно нас зустріли та провели невелику екскурсію. 
"Головне наше завдання – це раннє виявлення", – говорить Людмила Богдан. Діток зараз стає вже більше, у батьків зникає хвилювання щодо можливості мати аналогічні процедури безкоштовно, що й у великих містах. Вони також виявляють ініціативу до матеріальної допомоги.
Даний проект та його місія повинні поширюватися серед громадськості та залучати більшу кількість небайдужих. А ми зі свого боку теж докладемо зусиль для підвищення поінформованості серед населення регіону.