ПІДТРИМКА, ЩО ЛІКУЄ

Якщо говорити про стан медицини та рівень забезпеченості сільських амбулаторій необхідними медикаментами, то на жаль знайдемо більше негативних моментів. Умови медичного обслуговування та його фінансування не відповідають стандартам надання прийнятної медичної допомоги.

ПАТ «УІФК-АГРО» вже понад два роки сприяє зростанню рівня якості медицини у сільській місцевості. Окрім допомоги, що передбачена Меморандумом медичного проєкту спрямованого на ефективне співробітництво по наданні якісної медичної допомоги працівникам та орендодавцям ПАТ «УІФК-АГРО» (планові медогляди, надання лікаря, закупівля обігрівачів), аграрне підприємство здійснює різного роду благодійні акції, які спрямовані на позитивні довгострокові зміни у сфері сільської медицини.

У своїй діяльності аграрне підприємство завжди враховує інтереси та запити орендодавців і представників органів місцевої влади. На прохання Гостролуцької амбулаторії, генеральний директор ПАТ «УІФК-АГРО» Дітріх Трайс надав матеріальну допомогу у вигляді високоякісних медикаментів на суму 10000 гривень. Сільський голова Галушка В.А. та завідувач амбулаторії Громова Т.С. виразили слова вдячності та розповіли про поточні плани щодо ремонту даху, стан здоров’я жителів та подальшу співпрацю.

Такі цільові види соціальної підтримки повинні мати безпосередній вплив на якість медичного обслуговування та відсутність необхідності у місцевих жителів купувати дані медикаменти. Проте слід бути спрямованими на розробку проєктів, що сприятимуть формуванню на постійній основі матеріальної та фінансової підтримки.