З ДНЕМ ЗНАНЬ

Хоча за вікном ще літня погода, проте календар закликає всіх до початку нового навчального року. Повні енергії та з новими ідеями учні, вчителі та батьки розпочинають чергову сторінку у їхньому житті.
Розвиток освіти на селі є пріоритетною сферою соціальної політики ТОВ "УІФК-Агро". Забезпечення необхідним обладнанням, створенням зручних умов та фінансова підтримка навчальних закладів – запорука продуктивного освітнього процесу. Дотримуючись цього вектору, ТОВ "УІФК-Агро" щороку підтримує проведення урочистостей у Коржівській, Яблуневій та Гостролуцькій школах. В останній, навчальний колектив організував креативне 1-е Вересня. Для всіх на святі було підготовлено квест "Веселка". У ньому учасниками стали всі присутні. Кожен клас мав свій колір, а батьки та гості були Сонечком і Дощем. І відповідно до цього повинен виконувати ті чи інші завдання. Веселощів було достатньо. Для підтримки ідеї Гостролуцької школи, ТОВ "УІФК-Агро" запропонували зробити декілька цікавих конкурсів пов'язаних з сільським господарством. Це були: загадки, дітлахи змогли продемонструвати свої вміння в малюванні, зіграли в гру "Крокодил", заспівали польових пісень. А на закінчення кожен став учасником танцювального флеш-мобу, який організували учні Гостролуцького НВК. Заряд позитивної енергії та емоцій отримано на весь навчальний рік.
Без уваги не залишились Яблунева та Коржівська школи. Представники ТОВ "УІФК-Агро" передали слова привітання від директора Дітріха Трайса у вигляді подарунків, якими вони будуть користуватися протягом усього навчального року.
Вітаємо ще раз зі святом та бажаємо успішного навчального року!